Hladne asfaltne zmesi

CAM-PHALT (   letak )

Hladna zmes CAM-PHALT je brez vsebnosti topil pripravljena za uporabo. Uporablja se za enostavno in hitro odpravljanje udarnih jam, razpok zaradi zmrzali in drugih poškodb vozišča, za dokrpanje robnih pasov in ramp dovozov. Obdelava je možna do temperature -5 stopinj celzija. Maksimalna debelina vgradnje posamezne plasti je 5 cm. Priporočamo posipanje z drobljenim peskom.

Količina: 25 kg

REACT-PHALT

Okolju prijazna reaktivna asfaltna zmes REACT-PHALT je brez vsebnosti topil, ki se strdi z vodo. Obdelava je hladna brez mešanja. Uporablja se za popravilo in ohranjanje cest, pločnikov, peronov in uvozov na dvorišča. Posebno primeren je za asfaltne in betonske ceste saj ima odlično nosilnost in trajnost. Možna je nadgradnja in se lahko reciklira. Pri temperaturi 20 stopinj celzija je strjen v cca 1 uri in je po komprimiranju takojšnja povoznost. Uporaba je možna do temperature -5 stopinj celzija. Granulacija 0 do 4 mm (REACT-PHALT 40), ob posebnem naročilu pa so možne granulacije do 8 mm.

Količina: 30 kg

MALT-PHALT (   letak )

Je večkomponentni asfalt z izredno hitrim strjevanjem saj so popravljena mesta povozna že po 30 minutah. Debelina plasti je od 10 do 30 mm, granulacija 0 do 3 mm (MALT-PHALT 30) ali 0 do 5 mm (MALT-PHALT 50). Uporablja se za popravila poškodovanih betonskih in asfaltnih površin. Možna je hladna vgradnja. Vse komponente so v posodah.

Količina: 22 kg