Stroji in orodja

LITOMAT 2.0 z modulom za izdelavo stikov

Je stroj za polaganje polimerne bitumenske mase MASFLEX. LITOMAT 2.0 z modulom za stike zelo poenostavi polaganje ter omogoča hitro in kvalitetno nanašanje MASFLEX-a na rob asfaltnega ali betonskega spoja. Hitrost nanašanja je do 500m/h.


LITOMAT 2.0 z modulom za zalivanje razpok

Je stroj namenjen za zalivanje vseh vrst razpok z enokomponentno hladno zalivno maso FUGOLIT-FLEX. LITOMAT 2.0 z modulom za zalivanje razpok omogoča izredno enostavno, hitro, kvalitetno in cenovno ugodno sanacijo ter zalivanje tudi najbolj zavitih razpok na asfaltnih in betonskih površinah.


SIPOFIX

Je stroj za enakomerno posipanje silikatnega drobljenca frakcije 2-4 mm neposredno na razpoko po saniranju z enokomponentno hladno zalivno maso FUGOLIT-FLEX ali po saniranju cestnih površin z obnovitvenimi premazi, emulzijami in hladnimi zmesmi. Širina posipa je cca. 300 mm.


TEPTAČ

Posebno oblikovani, šok absorbcijski ročni teptač, z močno kontaktno ploščo odporno proti zvijanju. Uporablja se predvsem za utrjevanje TR in TRL traku za razpoke ter hladnih asfaltnih zmesi. Šok absorber varuje pred poškodbami zapestja.

  • Velikost kontaktne plošče: 180 x 180 mm
  • Višina ročaja: 1160 mm
  • Teža orodja: 7,20 Kg

LITOGLADILKA-S in L

Uporablja se za ročno zalivanje vseh vrst razpok s hladno zalivno maso FUGOLIT-FLEX. Širina dela za zalivanje razpok je 45 mm, višina niveliranja pa je 1 mm. LITOGLADILKA-S je s kratkim ročajem, LITOGLADILKA-L pa z dolgim ročajem.


ODRIVNA GLADILKA

Uporablja se predvsem za razprostiranje ASPHALTTON-a po podlagi v zahtevanem tankem sloju. Gumijasti nastavek zagotavlja preprosto delo tudi na zelo grobih in poroznih površinah.


FUGIRNA PIŠTOLA

Uporablja se za zelo natančno ročno zalivanje manjših razpok s hladnimi zalivnimi masami FUGOLIT-FLEX, BITOPREM in LIVOLIT PS- 2K na asfaltnih in betonskih površinah.

Tipi fugirnih pištol:
- UNI 430 ml
- TIO 600 ml
- JUMBO 900 ml